Nørrevænget.dk
Velkommen til Nørrevænget og Nørrevoldgades Beboerforening > Indvielse 15. august 2015

Indvielse 15. august 2015

Efter vores 100 års jubilæum i 2012 har vi i samarbejde med Odense Kommune og specielt landskabsarkitekt Sonja Bjegskov Larsen fået renoveret området. Samarbejdet har været unikt / eksemplarisk og vil kunne danne forbillede mange andre steder.

Indvielsen er afslutningen på en længere proces - hvor en gammel tilgroet park er blevet forvandlet til et lyst og fint sted hvor mange børn og specielt småbørnsfamilier færdes.

Vi har først fået renoveret trappen i enden oppe ved løverne, så fået den gamle bunker fjernet i den anden ende.

Beboerforeningen har skaffet 60.000 kr. fra Bergiafonden til renovering af de to løver der troner i den ene ende af parken og de er blevet som nye igen. Det siger vi dem tak for. Stenhugger Thomas Neumeyer har lovet os, at de kunne skulle kunne holde i 30 år

Den oprindelige stil i parken er bevaret. Linjerne fra da parken blev anlagt for lidt over 100 år siden er bibeholdt. Løverne er igen blevet fine. Men renoveringen af parken har også givet en nyfortolkning til området.

Parken er blevet smuk og er flot beplantet. Selve designet med blomstersætningen er udformet af stadsgartner Steen Himmer og udført af Ribergaard anlægsgartnere.

Hele ændringsprocessen har Ole Eis-Hansen dokumenteret i en fotobog, som du kan bestille på oleeishansen@gmail.com  Den koster 250,- kr. (fremstillingsprisen).

Rådmand Jane Jegind og Maria Sangill, Ribergaard anlægsgartnere holdt indvielsestaler.

Se billeder fra indvielsen her